DE ULTIEME VR RACING ERVARING

OP UW EVENEMENT

VirtualRace_Teambuilding7.JPG

VOLLEDIGE BEGELEIDING

COMPLETE BEGELEIDING GEDURENDE HET HELE EVENEMENT.

Van transport,installatie tot de volledige technische bijstand.
VirtualRace_Teambuilding7.JPG

FUN VOOR IEDEREEN

AANPASBAAR NAAR UW WENSEN.

Het iets rustiger aan doen? geen probleem. Zowel de moeilijkheidsgraad als de bewegingen zijn aan te passen.
VirtualRace_Teambuilding7.JPG

CUSTOM BRANDING


COMPLETE BEGELEIDING GEDURENDE HET HELE EVENEMENT.

Verhoog uw visibiliteit.

TEVREDEN KLANTEN

This page is empty. Start editing and add content bloc

Dankzij de Virtual Reality simulator geplaatst door VirtualRace hebben we massaal veel bezoekers kunnen aantrekken op onze stand tijdens het Autosalon.  
Iedereen vond de virtual reality-ervaring spannend en een echte meerwaarde.

5 STERREN VOOR DE KWALITEIT VAN DE ANIMATIE, DE SERVICE EN DE MISSIE VOLBRACHT DOOR HET TEAM VAN VIRTUALRACE.

-LUDOVIC SALMIN

Marketing Manager – Coyote Systems Benelux

De Virtual Racing-module was een bijzonder fijne uitdaging op onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel.
De combinatie van technologie met een onderlinge competitie was voor ons de ideale manier om iets extra te hebben op ons event.

DE AFSPRAKEN OP VOORHAND, OPBOUW, BEGELEIDING EN AFBRAAK WAREN PERFECT.

-ANTON VANCAUWENBERGHE
Project Sourcing Organisator – Buro Nexus

- MEER VERKOOP

DOOR DE VERHOOGDE VISIBILITEIT.

- MEER KLANTENGEGEVENS

DOOR ONZE LEAD-GENERATION.

- AANPASBAAR NAAR WENS

OOK ZONDER VR EN BEWEGINGEN IN TE STELLEN.

- VR IS HOT!

88% WILLEN HET OPNIEUW DOEN.

- VERHOOGD GROEPSGEVOEL

DOOR COMPETITIE ONDERLING

CONTACTEER ONS

Samen met u stellen we een offerte op maat op.
GELIEVE HET VOLGEND FORMULIER IN TE VULLEN:

Of:
Bel: +32 (0) 497 61 76 64
Mail: lorenz.bostoen2@gmail.com

Er kunnen tot 15 personen/uur per simulator aan beurt komen.

Gelieve de volgende informatie mee te geven Zodat we u beter en sneller kunnen helpen: - Locatie van het evenement - Datum en uur van het evenement - Aantal verwachte personen

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij hebben momenteel twee simulatoren ter beschikking.

Indien er twee simulatoren gebruikt worden is het zeker mogelijk om tegen elkaar te racen. Indien men voor een enkele simulator kiest is er ook mogelijkheid tot competitie. Zo kan er bijvoorbeeld bijgehouden worden wie de beste tijd zet. Individueel of in teamverband.

Jazeker, na elke persoon wordt de virtual reality bril ontsmet.

Het leuke aan Virtual Reality is dat het de brug tussen gaming en de realiteit probeert te overbruggen waardoor het veel intuïtiever is dan traditioneel gamen. Onze ervaring heeft al kinderen van 14 jaar oud tot senioren van 78 jaar gezien. Elk zonder ervaring.

Daarnaast bieden we verschillende moeilijkheiden aan die voor elke leeftijd en vaardigheidsniveau geschikt zijn.

Dit was een significant probleem toen virtual reality nog in zijn kinderschoenen stond. Ondertussen is de technologie vlotjes geëvolueerd. De alchemie van VR’s bijzonder uitvoering in nieuwe games, het weg strippen van camera bewegingseffecten, en zelfs het gevoel van “gegrond zijn in de cockpit” hebben deze gevoelens van misselijkheid van de kaart geveegd. Ook is dit verminderd doordat men gebruik maakt van een snellere beeldverversing en een hogere resolutie in de brillen. Vaak is het zo dat misselijkheid voorkomt wanneer je ogen de illusie hebben in beweging te zijn en je lichaam niet mee beweegt. Door de G krachten te simuleren in onze machine verminderen we zo het misselijkmakend niveau tot een minimum. Ja hoor, de bewegingen zorgen er dus juist voor dat u minder kans maakt op enige misselijkheid. Indien er in het bijzonder geval toch iemand twijfelt kunnen we altijd de ervaring zonder VR bril aanbieden en zelfs de bewegingen verminderen of uitschakelen.
Het is zo dat de simulatoren er veel heftiger uitzien voor een buitenstaander dan voor de persoon die de ervaring ondergaat. Zoals één van onze voorbijgangers ons vertelde: —————- We hebben deze simulator die G krachten en virtual reality combineert kunnen testen en het resultaat is unaniem. Dit soort realisme is gewoon indrukwekkend ondanks dat we eerst wat terughoudend waren doordat we de bewegingen van de chassis overdreven vonden was dit eenmaal de bril opgezet volledig iets anders. We komen terug met een uitgebreide test. – OTR E-sports team Ook is het zo dat onze simulatoren de G Krachten simuleren van een racewagen en dus niet de bewegingen die de piloot ervaart. Daarnaast zijn de bewegingen ter plaatse zeer makkelijk aan te passen en lager te zetten. Ook kan de machine volledig stil blijven indien er sommige personen dit wensen. Welke afmetingen zijn er nodig?- Gedurende de activiteit is er een ruimte nodig van ongeveer 2,1 meter op 3 meter per simulator. Voor de installatie en transport zijn onze simulatoren 79cm breed en 140cm lang. Bekijk de afbeelding onderaan om een duidelijker beeld te krijgen. Indien u twijfelt of uw locatie geschikt is voor het plaatsen van onze simulatoren kunnen wij vrijblijvend en gratis tot bij jullie komen om de mogelijkheden na te gaan.

Ja, Elke persoon kan er voor kiezen om gewoon op het beelscherm te spelen. Met of zonder beweging.

Ja, onze animatoren spreken zowel Nederlands, Frans als Engels.

Ja, dit kan aangevraagd worden.

Nee, wij doen niet zelf aan catering.

We raden het gebruik van onze simulatoren niet aan voor kinderen onder de 12 jaar. Ook is er een maximale draagkracht van max. 120kg op de simulatoren.

Ja, neem hiervoor contact met ons op.

Ja, indien er interesse is in een samenwerking, gelieve ons te contacteren.